FC Cetatea : Luca si Bukvic, acontati de Cetatea


Intră acum și în grupul de

Oficialii Cetatii au ajuns marti la un acord cu omologii lor de la FC Vaslui pentru transferul jucatorilor Mihai Luca si Milorad Bukvic la gruparea de pe Areni. În urma primei runde de discutii, purtata între primarul Ion Lungu si Adrian Porumboiu, patronul echipei vasluiene si-a aratat disponibilitatea de a renunta la cei doi fotbalisti în favoarea trupei antrenate de Marian Pana, invocând în acest sens bunele relatii existente între cele doua cluburi.

Luca revine pe Areni dupa un an si jumatate

În vârsta de 19 ani, Mihai Luca va reveni la Cetatea dupa o pauza de un an si jumatate, perioada în care s-a aflat în curtea celor de FC Vaslui, fara a bifa însa nici macar un minut la nivelul primului esalon. „Luca se anunta o mare speranta a fotbalului local în momentul plecarii de la Suceava, el fiind în acea perioada titularul postului de portar în nationala de juniori. În prezent, trece printr-o perioada mai nefasta a carierei, pricinuita de numeroase accidentari, motiv pentru care vrem sa-i acordam o mâna de ajutor, mai ales ca oficialii vasluieni nu se opun împrumutului jucatorului la Cetatea”, a precizat presedintele „galben-albastrilor”, Dumitru Moldovan.

Bukvic aduce concurenta în avanposturi

Daca prin cooptarea lui Mihai Luca în cadrul lotului, sucevenii si-au acoperit postul de portar, sosirea sârbului Milorad Bukvic, celalalt jucator care face obiectul tranzactiei dintre Cetatea si FC Vaslui, ar ridica la 7 numarul atacantilor ce se vor afla sub comanda antrenorului Marian Pana în perioada de pregatire din vara. „Avem nevoie de concurenta în compartimentul ofensiv si de aceea încercam sa ne orientam catre jucatori care se pot ridica, din punct de vedere al valorii, la nivelul actualilor componenti ai lotului. Gurita, Miguel Lopes si Bukvic pot face acest lucru”, a completat oficialul sucevean.

Milorad Bukvic are în prezent 32 de ani si o carte de vizita destul de lunga, el evoluând de-a lungul carierei la formatiile Vojvodina Novi Sad, Otelul Galati, FC Arges, Slovan Bratislava si Artmedia Bratislava. În cele cinci sezoane petrecute în prima liga din România, atacantul sârb a marcat 13 goluri în 61 de partide oficiale.


Intră acum și în grupul de