FC Cetatea : Un lusitan pe Areni


Intră acum și în grupul de

Miguel Lopes ar putea deveni primul jucator de culoare din istoria clubului! 

Dupa Roberto Ayza Berca, Tomaz, Dimas si Rodrigo, cei patru jucatori brazilieni care au îmbracat tricoul formatiei suceveane în ultimele doua sezoane, Cetatea pregateste o noua surpriza publicului de pe Areni: achizitionarea primului jucator de culoare din istoria clubului.

“Galben-albastrii” si-au manifestat prin vocea presedintelui Dumitru Moldovan intentia de a testa un atacant portughez în perioada de pregatire din aceasta vara. În vârsta de 25 de ani, Lopes de Pina Nimes Miguel Martins va sosi pe “Areni” prin intermediul impresarului Octavian Marin si urmeaza sa se alature trupei antrenate de Marian Pana odata cu reunirea lotului din 23 iunie.

„Suntem în cautarea unui vârf de careu, iar Lopes este unul din numele aflate pe lista noastra. Îl asteptam la reunirea lotului, urmând sa fie monitorizat la câteva antrenamente de catre tehnicianul Marian Pana. Daca va confirma în aceasta perioada de proba, are toate sansele sa ramâna la Cetatea”, a precizat presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan.

Miguel Lopes are 1.81 metri si 73 de kilograme. El si-a început cariera de fotbalist în tara natala, la formatia Estoril, pentru ca în ultimele doua sezoane sa evolueze în campionatul Republicii Moldova, la Dacia Chisinau. În ultimul sezon, atacantul lusitan a bifat 22 de partide si 4 goluri în tricoul gruparii de peste Prut.

În cazul unui transfer definitiv, Miguel Lopes ar deveni cea de-a doua “pata de culoare” din peisajul fotbalului sucevean al ultimilor ani, dupa Eric Fannis, un jucator din Santa Lucia ce a jucat pentru Foresta în perioada 1996-2001.


Intră acum și în grupul de