Fotbal, Campionatul Municipal : Miercuri se joaca semifinalele


Intră acum și în grupul de

Revine-Florconstruct si NTS-Rich Club sunt meciurile din penultimul act al editiei din acest an a Campionatului Municipal. Miercuri cu începere de la ora 18, respectiv 19, se vor disputa cele doua partide care vor stabili finalistele competitiei.

Campioana en-titre, Revine, va întâlni trupa lui Vasile Florea – Floconstruct. De la Revine nu vor lipsi Marius Lup, Ovidiu Ciobanu, Doru Gugianu, Ionel Lavric, Mihai Gurita, Victor Romascanu sau Nae Grosu în timp ce Florconstruct se va baza pe talentatul portar Schul, fratii Catalin si Dan Sandru, Romeo Costan, Catalin Avasiloaie, Nicu Filip si bineînteles Vasile Florea.

În cealalta semifinala, se vor întâlni doua echipe despre care putem spune ca au fost revelatii acestui campionat: Rich Club si NTS. Rich Club s-a dovedit a fi o formatie extrem de ambitioasa. Popadiuc, Beudeanu, Braiescu, Martolea, Arama, Tipa, D. Cazacu, Sovea si Gaitan îsi doresc sa confirme sezonul bun si sa ajunga în finala. De partea cealalta, la NTS vor evolua Levinschi, I. Cazacu, Haraga, Perijoc, Afloarei, Tauciuc, Lazar, Maftei si Nitu.

Câstigatoarele din semifinale vor evolua în ultimul act, miercuri, 25 iunie de la ora 19, în timp ce învinsele vor juca finala mica, într-un meci care se va disputa în aceeasi zi, de la ora 18.


Intră acum și în grupul de