O femeie de 46 de ani care mergea pe marginea unui drum din Horodniceni a fost accidentată mortal de un șofer băut care a intrat cu mașina pe contrasens


Intră acum și în grupul de

O femeie de 46 din localitatea suceveană Moara a fost accidentată mortal, luni dimineața, de un șofer băut din Fălticeni care a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit femeia care se deplasa în calitate de pieton.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliţia  Municipiului  Fălticeni a fost sesizată, luni dimineața, prin 122  despre faptul că pe raza localității Mihăești din comuna Horodniceni, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din verificări a reieșit că luni dimineața la ora 03:40, un bărbat de 36 ani din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe  D.J. 209 A  din direcția Rotopănești către Fălticeni, pe raza localității Mihăești, a  pătruns pe contrasens și a accidentat mortal  o femeie  de 46 ani din localitatea Moara care se deplasa pe sensul de mers Fălticeni către Rotopănești în calitate de pieton, având aceeași direcție de mers ca și autoturismul.

Șoferul a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind 0,73 m g/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de ,,ucidere din culpă” și   ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de