Echipa de juniori a României, din care au făcut parte doi sportivi dorneni, vicecampioană mondială la cros montan la proba de 6,5 kilometri


Intră acum și în grupul de

Echipa de juniori a României, din care au făcut parte și doi sportivi dorneni, a devenit vicecampioană mondiala la proba de 6,5 kilometri în cadrul Campionatului Mondial de Cros Mondial care s-a desfășurat, duminică, în localitatea Premana-Italia.

La Campionatul Mondial de Cros Montan au participat și doi sportivi dorneni, respective Dorin Andrei Rusu care la final s-a clasat pe locul 4, iar Gabriel Bularda pe locul 8, dar și un alt sportiv de la Pandurii Târgu Jiu, Adrian Garcea, care a sosit pe locul 10.

La finalul competiției, ca urmare a punctelor obținute, echipa României s-a clasat pe locul al doilea pe națiuni și a devenit vicecampioană mondială la juniori în proba de 6,5 kilometri.

Medalia de aur a fost obținută de Uganda în timp ce medalia de bronz de țara gazdă.

La startul competiției sau aliniat 14 țări și 83 de concurenți.

La finalul competiției, antrenorul Cristian Prâsneac din Vatra Dornei a declarat că este încântat de rezultatul obținut de echipa României.

„Sunt încântat de această medalie care este cea mai mare performanță pentru clubul nostru. Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea Primăriei Vatra Dornei și Consiliului Local Vatra Dornei. Sper ca cei care ne conduc să găsească o premiere pentru rezultatele obținute”, a spus Prâsneac.


Intră acum și în grupul de