Prefectul Baisanu ii atentioneaza pe angajatii Serviciului inmatriculari si permise auto sa se multumeasca cu salariul


Intră acum și în grupul de

Angajatii Serviciului de înmatriculari, permisie auto sunt monitorizati de toate institutiile abilitate, a declarat marti prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, care le-a cerut acestora sa se multumeasca cu salariul pe care îl au.  „Sa se multumeasca cu salariul mare pe care îl au”, a afirmat prefectul Baisanu.

Acesta a spus, într-o conferinta de presa, ca a fost „cutremurat” de situatia constatata în judetul Arges în legatura cu angajatii acestui serviciu si ca a discutat cu seful Serviciului înmatriculari si permise auto din Suceava, pe care l-a avertizat asupra acestei situatii, în conditiile în care unii angajati ai acestui serviciu au fost trimisi în judecata pentru activitati similare. „Sper ca justitia sa-si faca datoria”, a afirmat prefectul Baisanu si a solicitat si sucevenilor care urmeaza sa obtina permise auto, sa nu se implice în procesul de dare de mita. „Coruptia are doua capete: cel care da si cel care primeste”, a spus prefectul.

Baisanu a mai anuntat ca va solicita Guvernului alocarea de fonduri pentru achizitionarea unui sediu corespunzator acestui serviciu în Suceava, în conditiile în care acesta functioneaza în doua foste garaje.

Amintim ca seful Biroului regim permise de conducere si examinari Suceava, comisarul de politie Mugurel Cristian Strachinescu, a fost trimis în judecata, la mijlocul lunii mai, de Parchetul Tribunalului Suceava, dupa ce a emis permise de conducere pentru doua persoane care nu se aflau în tara la data desfasurarii examenului pentru obtinerea permisului.  


Intră acum și în grupul de