Acasă Actualitate Promisiunile privind atragerea de sume imense din fonduri europene facute in campania...

Promisiunile privind atragerea de sume imense din fonduri europene facute in campania electorala, considerate de prefect drept „gargara”


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca va explica noilor autoritati locale alese ca este nevoie de capitalizarea autoritatilor publice locale pentru atragerea fondurilor europene pe diferite proiecte. Acesta a subliniat ca marea majoritate a oraselor si comunelor sucevene sunt decapitalizate si nu detin acel minim de 15 la suta din fonduri necesari pentru confinantarea marilor proiecte promise.

„Va fi greu sa se aduca fonduri europene”, a afirmat prefectul, subliniind ca este posibila capitalizarea localitatilor „daca întreaga clasa politica din judet îsi va da mâna”.



În ceea ce priveste promisiunile privind atragerea de sume foarte mari de bani din fonduri europene, facute în campania electorala, prefectul Baisanu le-a apreciat drept „gargara a proiectelor europene” si a aratat ca legislatia prevede, „foarte clar”, ca pentru atragerea acestor fonduri, partea contractanta, fie administratie publica, agent economic sau ONG, trebuie sa fie capitalizat. 

­


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version