Prefectul Baisanu a predat lectia capitalizarii, noilor consilieri locali suceveni


Intră acum și în grupul de

Prefectul judetului Suceava, Alexandru Stefan Baisanu, le-a promis consilierilor locali suceveni tot sprijinul institutiei pe care o conduce „pentru activitatea în slujba cetateanului” pe care acestia o vor depune în cei patru ani de mandat. El a aratat ca de acum Suceava are nevoie de o administratie locala serioasa si mai putin de politica, subliniind totodata ca problema majora a administratiilor din judetul Suceava este capacitatea redusa a acestora de a atrage fonduri europene, în conditiile în care sunt decapitalizate.

Prefectul le-a sugerat consilierilor locali suceveni ca fondurile necesare pentru cofinantarea proiectelor europene sa nu fie atrase de la cetateni ci, mai degraba, prin împrumuturi.

În felul acesta, Stefan Baisanu a încercat sa-i atentioneze pe consilieri ca nu va accepta niciun fel de proiect de hotarâre de CL prin care se pun impozite si taxe pe capul sucevenilor numai pentru a rezolva ecuatia fondurilor din conturile Primariei.

Ca tacâmul sa fie complet, prefectul a si facut un anunt, care la prima vedere pare destul de important: „Voi anunta, în curând, un proiect judetean pentru capitalizarea administratiei publice din judet”, a mai spus prefectul Baisanu.  
 

­


Intră acum și în grupul de