„Dusmanie” reconciliata in Consiliul Local Suceava


Intră acum și în grupul de

Sedinta de miercuri a Consiliului Local Suceava a fost un moment foarte bun pentru primarul ales al Sucevei, Ion Lungu, sa se „razbune” pe consilierul local Niculai Barba, care timp de trei ani de zile, în mandatul trecut a fost poate singurul opozant real al primarului Lungu în cadrul Consiliului Local. Cert este ca dupa ce Lungu si Barba s-au aflat în aceeasi barca politica, cea a PD-L, primarul a avut parte de momentul sau de glorie personala si în prima sedinta a noului CL a fost anuntat ca primar al municipiului Suceava si a depus juramântul, în conditiile în care presedintele de sedinta a fost nimeni altul decât „dusmanul” sau din mandatul trecut, Niculai Barba. Cert este faptul ca majoritatea consilierilor locali au sesizat acest aspect si mai ales modul în care au colaborat cei doi.

Primarul Ion Lungu, aflat la al doilea mandat, a declarat la prima sedinta a noului CL ca îsi doreste o colaborare buna cu toti consilierii locali, indiferent de culoarea lor politica si a anuntat ca, pentru el, politica se va rezuma doar la sedintele de la partid.

În urma alegerilor locale de la 1 iunie, PD-L detine în Consiliul Local 16 din cele 23 de mandate de consilier local, PSD cinci, iar PNL doua posturi de consilier local. 


Intră acum și în grupul de