Fotbal, Euro 2008, Grupa C : Mircea Sandu: Jucatorii au lasat de dorit, nu au fost profesionisti


Intră acum și în grupul de

Mircea Sandu a declarat la finalul partidei care a însemnat sfârsitul României la Euro 2008, ca elevii lui Victor Piturca au lasat mult de dorit în meciul contra Olandei. Presedintele Federatiei Române de Fotbal a fost transant în ceea ce priveste profesionalismul fotbalistilor nostri, care nu si-au dorit victoria în fata batavilor.

„Simt o mare parere de rau, pentru ca trebuia sa fim calificati dupa meciul cu Italia. Am avut încredere în jucatori, dar nu au fost profesionisti, în sensul ca nu au avut curajul sa câstige acest meci. Înca suferim la mentalitate”, a declarat Mircea Sandu.

Presedintele FRF a tinut apoi sa multumeasca totusi echipei nationale, care a obtinut si rezultate remarcabile: „Initial nu eram cotati ca favoriti, am facut doua puncte si nu e rau. Franta e sub noi, dar trebuia sa batem Italia si era altceva. Eu felicit jucatorii si staff-ul pentru ca au facut doua meciuri bune. Trebuia sa fie si al treilea, dar Olanda este o mare echipa. Le multumesc si suporterilor care au fost din nou admirabili. Plecam de aici cu jumatate de frunte sus si jumatate jos, pentru ca am fi putut fi în sferturi, dar nu trebuie sa fim suparati pe jucatori”.


Intră acum și în grupul de