FC Cetatea : Strategia se stabileste la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, va avea joi, la Bucuresti, o întrevedere cu omul de afaceri, Dan Ostahie, cel care detine 49% din actiunile gruparii de pe Areni, pentru a pune la punct strategia de finantare a echipei pentru viitorul sezon. În cadrul întrevederii va fi prezentata si lista de jucatori pe care antrenorul Marian Pana spera sa-i achizitioneze în aceasta vara. „Nu cred ca vor fi neîntelegeri în acest sens. Domnul Ostahie este implicat de multa vreme în lumea fotbalului, si, ca orice patron, îsi doreste jucatori valorosi la echipa. Este posibil chiar sa se implice efectiv în aducerea unor jucatori la Suceava, deoarece este în relatii bune cu mai multe echipe”, a precizat Dumitru Moldovan.  

Pe lânga asigurarea unui buget de transferuri, oficialul sucevean se asteapta ca în urma discutiilor de joi sa fie solutionata si problema cantonamentului din Austria, precum si cea a achizitionarii unui echipament nou de joc.
Dumitru Moldovan va profita de vizita în capitala pentru a negocia si transferul atacantului Sorin Dragan, presedintele „galben-albastrilor” având stabilita în acest sens o întâlnire cu omologul celor de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica.  


Intră acum și în grupul de