Posta a trimis aproape 6.000 de taloane in programul de monitorizare a starii de sanatate, unor persoane decedate


Intră acum și în grupul de

CAS Suceava anunta ca taloanele securizate din cadrul Programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei pot fi utilizate pâna la data de 31 decembrie 2008. Institutia a confruntat cele mai recente baze de date, astfel a constatat ca din totalul celor 50.732 taloane trimise pâna în prezent de Oficiul Postal Bucuresti la sediul CAS Suceava, s-au identificat un numar de 5.940 taloane apartinând unor persoane decedate.

„Pentru a veni în sprijinul persoanelor din judet care nu au primit la domiciliu talonul securizat, salariatul institutiei noastre, care se deplaseaza în teritoriu pentru a încasa contributiile la fondul de sanatate al persoanelor fizice, va prelua cererile solicitantilor si le va elibera talonul. Cererile vor fi preluate dupa ce salariatul CAS va verifica în baza de date cu taloanele returnate pe care o va avea la dispozitie, daca talonul este la sediul institutiei noastre, iar la urmatoarea deplasare a angajatului CAS vor fi eliberate taloanele”, precizeaza directorul interimar al CAS Suceava, Michaela Pelepco.

Aceasta mai precizeaza ca angajatul CAS Suceava se deplaseaza, între orele 9.00-13.00, în fiecare saptamâna, luni la casieria Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, marti si miercuri la Spitalul Municipal Radauti si vineri la Policlinica Municipala Falticeni.  

Persoanele interesate mai au si posibilitatea verificarii existentei talonului la sediul CAS, pe site-ul institutiei, www.cassv.ro, prin introducerea codului numeric personal (CNP). 


Intră acum și în grupul de