Primarul Ion Lungu, îngrijorat în privința lucrărilor de termoficare din municipiu. Cele 7 milioane de lei de la Guvern încă nu au ajuns în conturile Primăriei


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat îngrijorat în privința lucrărilor de termoficare ce se desfășoară la trei puncte termice din oraș, explicând că deși Guvernul a aprobat luna trecută alocarea a 7 milioane de lei pentru lucrări, banii încă nu au ajuns în conturile Primăriei.

„Sunt puțin îngrijorat la termoficare, încă nu au venit banii de la Guvern. Am discutat luni la Guvern, iar documentația este trimisă la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, la avizare, după care pot fi folosiți banii. Este clar, trebuie să iau urma banilor, să merg la București, să mă asigur că banii vin și să aducem plata la zi a facturilor de termoficare”, a declarat marți dimineața primarul Ion Lungu.

El a menționat că lucrările de termoficare de la punctele termice Zamca, Parc și Obcini trebuie finalizate până la data de 30 septembrie întrucât de la 1 octombrie încep pregătirile pentru asigurarea agentului termic pe timp de iarnă.

Totodată, primarul Ion Lungu a cerut constructorilor ca pe tronsoanele în care lucrările au fost finalizate să facă probele de presiune astfel încât circulația pe străzile respective să poată fi reluată.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de