PD-L Suceava neaga existenta unei intelegeri PD-L-PSD la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava neaga faptul ca la alegerea viceprimarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a creat o alianta PD-L-PSD si sustine ca „adevaratii liberali” refuza sa se supuna politicii de alianta a PNL cu PSD, se mentioneaza într-un comunicat de presa. La Câmpulung Moldovenesc, viceprimarul PD-L, Mihaita Negura „a fost ales cu voturile consilierilor locali ai PD-L si ale adevaratilor liberali din PNL”, se arata în comunicat.

Mai mult, PD-L Suceava subliniaza ca majoritatea constituita în Consiliul Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc cu ocazia alegerii viceprimarului a reflectat optiunea electoratului si „a desemnat ca viceprimar o persoana competenta sa rezolve problemele comunitatii”.  

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban (PNL), dupa vot, a acuzat constituirea unei aliante locale PD-L-PSD, care „a functionat si în timpul campaniei electorale”. Acesta a afirmat ca reprezentantii PD-L si PSD au conlucrat si la desemnarea reprezentantilor în comisiile de specialitate ale CL Câmpulung Moldovenesc, în conditiile în care BPJ al PSD Suceava a interzis reprezentantilor partidului sa faca întelegeri cu PD-L.

Dupa ce a aflat cele întâmplate, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat ca situatia înregistrata la constituirea CL Câmpulung Moldovenesc va fi discutata de conducerea organizatiei. Acesta a mentionat ca BPJ al PSD Suceava va analiza si, daca se va dovedi ca reprezentantii PSD au avut întelegeri cu cei ai PD-L, se vor lua masurile statutare.
 


Intră acum și în grupul de