Gheorghe Flutur a anuntat ca demisioneaza din Senat si va fi un „presedinte implicat”


Intră acum și în grupul de

Noul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat ca la începutul saptamânii viitoare va iesi din starea de incompatibilitate, pentru ca va demisiona din Senat si a aratat ca va fi un „presedinte implicat”. Din punctul sau de vedere, începând cu ziua de sâmbata (cea mai lunga zi din acest an conform calendarului), când va avea loc prima sedinta a noului CJ si vor fi desemnati cei doi vicepresedinti, inclusiv sefii comisiilor din cadrul Consiliului, unitatea de masura a eficientei în administratia judeteana va fi „ziua lumina de lucru”. Gheorghe Flutur a încercat sa transmita prin acest mesaj ca va avea parte de felicitari doar cine va munci cu adevarat în CJ.

Acesta a mai spus ca va fi un militant al descentralizarii României, apreciind ca institutiile deconcentrate ale statului vor trebui sa treaca în subordinea Consiliilor judetene sau Consiliilor locale. Gheorghe Flutur a mai aratat ca doreste ca modul în care va gestiona administratia judetului Suceava sa fie „un model de guvernare locala”, care sa fie preluat si în regiunea ucraineana vecina, Cernauti.

„Ma voi dezbraca, în parte, de haina politica”, a mai spus presedintele CJ Suceava, care a subliniat ca se va ocupa mai mult de problemele administrative si spera sa obtina rezultate cât mai repede posibil.


Intră acum și în grupul de