Tenis > Victor Hanescu il va infrunta pe Alejandro Falla la Wimbledon


Intră acum și în grupul de

Tenis

Victor Hanescu îl va înfrunta pe Alejandro Falla la Wimbledon

Singurul tenismen român prezent pe tabloul masculin la Wimbledon, Victor Hanescu, îl va întâlni în primul tur pe jucatorul columbian Alejandro Falla, numarul 104 ATP, conform tragerii la sorti ce a avut loc ieri la Londra. Hanescu si Falla sunt la primul meci oficial.

Românca Sorana Cârstea o va întâlni în primul tur pe rusoaica Ekaterina Bychkova, pe care a învins-o în 2007, la Minsk.

O alta românca prezenta pe tabloul principal la Wimbledon este Monica Niculescu, care va juca împotriva tenismenei slovace Magdalena Rybarikova. Cele doua s-au mai întâlnit de trei ori pâna acum, în meciuri oficial, scorul general fiind 2-1 pentru românca.

Raluca Olaru va juca în primul tur cu australianca Samantha Stosur, cea pe care învins-o în 2007, la turneul de la Memphis.

Edina Gallovits o va întâlni în primul tur la Wimbledon pe Yvonne Meusburger (Austria). Românca s-a impus în singurul meci jucat contra lui Meusburger, în 2008 la Indian Wells.

În cadrul competitiei de dublu feminin, perechea Edina Gallovits (România)/Olga Govortsova (Rusia) va juca împotriva cuplului Sofia Arvidsson (Elvetia)/Barbora Zahlavova Strycova (Cehia).

O alta pereche româneasca este compusa din Sorana Cârstea si Monica Niculescu, care va întâlni în primul tur cuplul Dominika Cibulkova (Slovacia)/Alisa Kleybanova (Rusia).

Turneul de Mare Slem de la Wimbledon este dotat cu premii totale în valoare de 15.077.787 de euro.


Intră acum și în grupul de