„Ziua Silvicultorului” si-a sarbatorit majoratul


Intră acum și în grupul de

Reprezentantii silvicultorilor din judetul Suceava au sarbatorit, sâmbata seara, Ziua Silvicultorului, ocazie cu care seful Directiei Silvice Suceava, Valerian Solovastru, a reiterat încrederea sa în munca pe care silvicultorii o depun pentru pastrarea averii celei mai de pret a judetului, PADUREA.

Într-un cadru natural deosebit, oferit de amplasarea la Sadova, a pensiunii STEAUA NORDULUI, sefii de ocoale din judet si personalul de la Directia Silvica au sarbatorit, dupa o reteta pur bucovineana, cea de-a 18-a editie a Zilei Silvicultorului.

Valerian Solovastru a spus, în deschiderea „manifestarilor”, ca multumeste personalului silvic din judet pentru modul cum a înteles sa-si faca datoria. „Îi asigur pe toti ca suntem mândri de faptul ca suntem silvicultori si de padurile pe care le administram, indiferent de ce se spune pe ici pe colo”, a declarat seful DS Suceava.

La rândul sau, liderul sindicatului din cadrul Directiei Silvice, Cezar Straton, le-a urat celor prezenti sa aiba parte de cei 5 S: Sanatate, Succes, Satisfactii, Solidaritate si Stabilitate! 


Intră acum și în grupul de