Un barbat din Petia si-a incendiat gospodaria, apoi s-a spanzurat in gradina


Intră acum și în grupul de

Un barbat din satul sucevean Petia, comuna Bunesti, si-a incendiat duminica dimineata casa si apoi si-a pus capat zilelor în gradina, sotia acestuia scapând ca prin urechile acului dupa ce a fugit de acasa. Vasile Muraru avea 62 de ani si era cunoscut ca gospodar în sat, dar de ceva vreme începuse sa consume bauturi alcoolice, astfel ca certurile în familie erau tot mai dese. Nu de putine ori si-a batut sotia si copiii si i-a fugarit de acasa. Vecinii spun ca în ultima perioada îsi ameninta nevasta ca o omoara si da foc la casa.

„Din pacate incendierea a fost urmata de sinuciderea barbatului prin spânzurare. Focul a fost dat de barbat folosind materiale inflamabile, motorina, pentru a amplifica flacarile”, a precizat capitanul Danut Hladi, din cadrul echipei de interventie a ISU „Bucovina” Suceava.

Sâmbata seara cei doi soti au fost la o nunta în sat, iar la întoarcere nimic nu anunta ce avea sa se întâmple. Fara un motiv anume, dimineata, barbatul a început sa tipe la femeie si sa o bata, aceasta fugind la o vecina. Cei doi aveau împreuna 6 copii. În ultima perioada certurile erau tot mai dese si mai mari, iar femeia satula de bataile îndurate, a înaintat actiune de divort în urma cu doua saptamâni.

În momentul nenorocirii, acasa se afla numai mezinul familiei, baiatul fiind cel care de altfel a sunat la politie si pompieri.

Incendiul de duminica dimineata, urmat de sinuciderea barbatului, este a doua tragedie petrecuta în familie, dupa ce în urma cu aproape doua saptamâni, fratele barbatului si-a pus capat zilelor, bând insecticid pe motiv ca nu se întelegea cu sotia. 


Intră acum și în grupul de