A inceput Bac-ul!


Intră acum și în grupul de

Luni si marti absolventii de liceu sustin proba orala eliminatorie la limba si literatura româna a examenului de bacalaureat, prima zi debutând fara incidente. În Suceava s-au realizat 20 de centre de examen, carora le-au fost arondate 43 unitati scolare liceale de stat si particulare si sase centre zonale de evaluare. Centrele de evaluare sunt la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul Agricol Falticeni, Grupul Scolar „Andronic Motrescu” Radauti, Grupul Scolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc.

Pentru aceasta sesiune de bacalaureat s-au înscris 6.909 candidati.

Un candidat netransportabil va sustine examenul la domiciliu, acesta cerând aprobare pentru sustinerea bacalaureatului de acasa de la Comisia Judeteana de Bacalaureat. Pentru absolventii cu deficiente de auz si vorbire de la Grupul Scolar Bivolarie au fost asigurate conditiile speciale de examen prevazute de metodologie, si anume asigurarea unui interpret.

Comisia Judeteana de Bacalaureat a înregistrat si 12 cereri din partea unor candidati, absolventi din seriile anterioare, care au solicitat recunoasterea rezultatelor la probele promovate în sesiunile anterioare de bacalaureat. 


Intră acum și în grupul de