A accidentat o adolescenta care mergea pe langa bicicleta si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Desi a lovit cu masina o adolescenta care mergea împreuna cu o amica pe lânga bicicleta, un sofer si-a continuat drumul. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 21.30, H. Maria din comuna Ostra, a sesizat faptul ca fiica sa H.V., în vârsta de 16 ani, a fost accidentata de un autoturism, iar conducatorul auto a plecat de la locul faptei.

Fata a declarat politistilor ca în timp ce se deplasa împreuna cu minora N. M., în vârsta de 16 ani, localnica, pe drumul comunal D. C. 1, strada Scolii, din localitate, tinând de ghidon o bicicleta, a fost acrosata de un autoturism de culoare rosie, care nu a redus viteza, cazând pe carosabil, iar conducatorul auto si-a continuat deplasarea, fara a opri la locul producerii accidentului.

Politistii l-au identificat pe autor în persoana lui M. George, de 51 ani, localnic, care a condus autoturismul marca Opel Astra, proprietatea lui M. Gheorghe, din localitate. M. George nu a fost gasit la domiciliu si nici nu s-a prezentat la postul de politie local pentru a anunta producerea accidentului, adolescenta fiind transportata la Spitalul Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de