Gavril Mirza va candida pentru un mandat de parlamentar


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anuntat luni, într-o conferinta de presa, ca va candida pentru un mandat de parlamentar în alegerile din toamna acestui an. Acesta a precizat ca nu s-a decis înca daca îsi va depune candidatura pentru Camera Deputatilor sau pentru Senat, dar în doua-trei saptamâni va mentiona colegiul unde va candida.

Gavril Mîrza a mai informat ca PSD Suceava începe analizarea candidaturilor pentru Parlament, aratând ca viitorii candidati ai organizatiei trebuie sa întruneasca urmatoarele calitati: sa fie cunoscuti, sa fie buni profesionisti, sa aiba notorietate pozitiva si sa-si sustina propria campanie electorala.

Este pentru prima data când Gavril Mîrza candideaza la alegerile parlamentare, în ultimii 12 ani, el detinând functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava.

Liderul PSD Suceava a candidat la alegerile locale pentru un nou mandat de presedinte al CJ Suceava, unde a obtinut 35 la suta din voturi, fiind învins de presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a obtinut 46 la suta din voturi.  


Intră acum și în grupul de