Biroul de conducere al PNL Suceava, dintr-un interimat in altul


Intră acum și în grupul de

Vechiul birou interimar de conducere al PNL Suceava, numit pe termen limitat, dupa ce fostul presedinte al organizatiei, Ion Lungu, a aderat la PD-L, si-a încetat activitatea, si urmeaza sa asigure conducerea filialei pâna la numirea unui nou birou interimar de conducere. Conducerea organizatiei a fost asigurata de senatorul Tiberiu Prodan, ca presedinte interimar al organizatiei si de deputatul Sandu Mihai Capra, ca secretar coordonator al filialei.  

Purtatorul de cuvânt al PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat ca vechiul birou interimar a fost numit pentru a organiza alegerile locale, a stabiliza organizatia si a stopa dezertarile la PD-L. Acesta a aratat ca desi nu a reusit un rezultat politic foarte bun, PNL Suceava a câstigat în aceste alegeri 12 primari, din care doi de municipii si doi de orase si 15 viceprimari, în cinci localitati, conducerea Primariei fiind asigurata de primar si viceprimar PNL.

La întrebarea daca actuala conducere a PNL Suceava a fost sanctionata de conducerea partidului, Mihai Steiciuc a spus ca „este absurd sa penalizezi pe cei care au ramas în PNL si nu au plecat la PD-L” .

În urma alegerilor locale desfasurate pe data de 1 iunie, organizatia PNL Suceava a obtinut 9 la suta din voturi si a câstigat patru consilieri judeteni.


Intră acum și în grupul de