Gheorghe Flutur a demisionat din Senat


Intră acum și în grupul de

Pentru a iesi din starea de incompatibilitate cu functia de ales local, cea de presedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur si-a depus, luni, demisia din functia de senator, pe care a detinut-o în ultimii opt ani. Gheorghe Flutur a declarat ca acum este „în perfecta legalitate” si ca „intra în linie dreapta” pentru preluarea atributiilor de presedinte al CJ Suceava si a începe activitatea în noua functie aleasa. „Am fost un ales al votului pe lista si acum am optat pentru functia aleasa prin vot uninominal. Sper ca din toamna, Senatul, pe care acum îl parasesc, sa fie un produs al votului uninominal”, a afirmat Gheorghe Flutur.  

Acesta a precizat ca, în locul sau, pe lista de supleanti ai Aliantei D.A. din judetul Suceava, se afla medicul Ioan Mihetiu, membru PD-L, care va fi validat senator în ultima sesiune parlamentara din acest mandat.

Gheorghe Flutur a fost ales presedinte al CJ Suceava la alegerile din 1 iunie, obtinând 46 la suta din voturi, fata de urmatorul clasat, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a obtinut 35 la suta din voturi. 


Intră acum și în grupul de