Nimic nu s-a schimbat: „Valiza”, respinsa la Comisia de Apel


Intră acum și în grupul de

Chiar daca oficialii clubului din Ghencea sperau ca vor scapa de prima sentinta acordata în cazul „Valiza”, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la Comisia de Apel. În cursul zilei de luni, oficialii care amânasera cazul pe data de 18 iunie nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a delibera. Si asta pentru ca pedeapsa nu a fost redusa, ci a ramas exact la fel: clubul Steaua a ramas depunctat cu sapte puncte, iar „capul rautatilor” – Gigi Becali – ramâne în continuare cu interdictia de a mai calca pe stadioanele din România pentru urmatorii doi ani, plus ca va trebui sa plateasca 200.000 de lei amenda.

La sedinta din 18 iunie au fost audiati jucatorii Dorin Goga, Petre Marin si presedintele „U” Cluj, Anton Dobos. „Am dat aceeasi declaratie ca la DNA. Eu mi-am facut doar datoria si am anuntat conducerea clubului. Cred ca a fost vorba de o neîntelegere, iar jucatorilor ar fi trebuit sa li se stearga suspendarea. Nicio echipa nu merita sa fie depunctata”, a declarat atunci atacantul „Sepcilor Rosii”, Dorin Goga.

Formatia Universitatea Cluj a fost de asemenea penalizata cu sase puncte. Implicati în scandal, fotbalistii Gigel Coman si Petre Marin au fost suspendati si ei câte sase luni si au primit fiecare câte o amenda în valoare de 180.000 de lei. În ciuda deciziei, Steaua termina sezonul 2007/2008 al Ligii I tot pe locul doi, cu 68 de puncte, la sapte puncte distanta de Rapid, ocupanta pozitiei a treia. De asemenea, Universitatea Cluj va începe sezonul 2008/2009 al ligii secunde cu o penalizare de opt puncte, dupa ce nu a reusit sa realizeze baremul de 25 de puncte.


Intră acum și în grupul de