Fotbal : Gigi Becali: „Nu mai las jucatorii la nationala! Asteptati-va la orice!”


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali: „Nu mai las jucatorii la nationala! Asteptati-va la orice!” 

Cum era de asteptat, patronul gruparii din Ghencea a fost extrem de nervos la auzul vestii ca „judecatorii” de la Comisia de Apel nu i-au dat un verdict favorabil în ceea ce priveste cazul „Valiza”. Mai mult, Gigi Becali a reactionat în stilul caracteristic, recurgând la o sumedenie de amenintari împotriva celor care nu au vrut sa îi dea câstig de cauza. Actiunile ulterioare ale patronului stelist s-ar putea rasfrânge si asupra echipei nationale, caci latifundiarul a declarat ca nu va mai lasa niciun fotbalist ros-albastru sa se antreneze sub comanda lui Victor Piturca.

„Parerea mea este în continuare aceea ca doar oamenii care platesc adversarele sa piarda în fata lor, nu sa câstige în fata altora, ar trebui depunctati. Doar ei. Mai avem totusi o cale de atac, iar daca nu vom rezolva nici asa, atunci vom protesta sub diverse forme. De exemplu, fotbalistii vor solidariza cu mine si probabil nu vor mai onora convocarile la echipa nationala. Voi putea confirma asta dupa ce voi discuta cu ei. Este o bataie de joc ce mi se întâmpla”, a declarat Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor.  

Bineînteles, patronul din Ghencea este foc si para pentru ca nu va mai putea pasi în „propria casa”, acolo unde a investit enorm în ultimii ani. Si se pare ca „investitia” din cafeneaua de la Cluj s-a dovedit una extrem de paguboasa, caci spectaculoasele partide din Liga Campionilor sau din Liga I, le va urmari din fata televizorului: „Pe mine cel mai mult în toata treaba asta ma intereseaza sa ma duc în casa mea, unde bag bani, pe Ghencea, nu sa merg în Liga Campionilor. Voi face una mai groasa ca sa ma suspende pe drept, pentru ca aceste Comisii judeca la ordin, nu pe probe. Ne vom asuma toti riscul pentru proteste. Va spun sa va asteptati la orice”, a încheiat Becali.


Intră acum și în grupul de