Șofer rănit într-un accident petrecut în fața Spitalului Județean Suceava. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanței şi transportat la unitatea medicală


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Suceava, a fost rănit duminică într-un accident ce a avut loc în fața Spitalului Județean.

Poliția Suceava a informat că duminică, la ora 14.35, o tânără de 28 de ani, care conducea autoturismul pe B-dul 1 Mai din municipiul Suceava, a efectuat un viraj spre stânga pentru a intra în curtea spitalului din localitate, fără însă să se asigure corespunzător.

Astfel, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 49 de ani, din localitate.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a bărbatului de 49 de ani, care a fost preluat de un echipaj al ambulanței şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Suceava.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 49 de ani și de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul  femeii, după care, la spital, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polțiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de