(FOTO) Un avion de lux cu turiști care se află într-un sejur exclusivist ce include și Bucovina, a aterizat pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Turismul de lux în Bucovina se consolidează în ultima perioadă, iar miercuri, un avion de lux, cu turiști care se află într-un sejur exclusivist a aterizat la Suceava.

Turiștii, care parcurg un traseu exclusivist în mai multe țări, prin compania TCS World Travel, unul dintre cei mai importanți organizatori de excursii cu avioane private, au venit miercuri la Suceava cu un Boeing 757 modificat.

Potrivit unor surse din turism, în timpul vizitei în Bucovina, turiștii au fost la Mănăstirea Voroneț și au mers apoi la o pensiune din apropierea orașului Gura Humorului care oferă mâncăruri tradiționale bucovinene realizate din produse organice.

Este pentru a doua oară în acest an când acest operator în turism include Bucovina în circuitul exclusivist într-un turneu ce cuprinde țări din Europa și Asia, costul unui sejur fiind de circa 80.000 de euro de persoană.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, declara, luni, că județul Suceava trebuie să se pregătească pentru a avea o ofertă pe măsură pentru turismul de lux în condițiile în care Bucovina a fost inclusă în trasee exclusiviste.


Intră acum și în grupul de