Primăria Suceava a alocat peste 1,5 milioane de lei pentru siguranța elevilor. Cea mai mare parte din sumă asigură finanțarea unor firme de pază, dar se construiesc și garduri noi sau se instalează sisteme de supraveghere video


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că pentru creșterea siguranței elevilor la școală municipalitatea a alocat în acest an peste 1,5 milioane de lei, din care cea mai mare parte va asigura plata unor firme de pază.

„Primăria Suceava a prins în buget suma de 1,537 de milioane de lei pentru creșterea gradului de siguranță la școli”, a spus primarul.

El a arătat că majoritatea banilor, circa 1,4 milioane de lei,  vor fi alocați pentru ca școlile să angajeze firme de pază.

Primarul a mai spus că unele unități de învățământ își fac garduri noi și că mai sunt fonduri alocate și pentru instalarea de sisteme video de supraveghere.

„Am încercat să acoperim solicitările școlilor ca să asigurăm un grad ridicat de siguranță elevilor în perioada anului școlar”, a spus Ion Lungu.

 

 


Intră acum și în grupul de