FC Cetatea > Tiago, Renato, Galiarski si Tugutki, trimisi „la plimbare” de Marian Pana


Intră acum și în grupul de

Aventura bucovineana a brazilienilor Tiago si Renato a durat nici mai mult nici mai putin de sase zile. De atâta timp a avut nevoie antrenorul Marian Pana pentru a se convinge de valoarea celor doi sud-americani veniti în urma cu o saptamâna la Suceava pentru a da probe la Cetatea.

Printre antrenamente, „galben-albastrii” au sustinut în weekendul trecut si doua meciuri de verificare, prilej cu care tehnicianul din „Areni” i-a vazut la lucru si pe fotbalistii din „Tara cafelei”. Cum prestatiile lui Tiago si Renato au lasat mult de dorit, la finalul amicalului cu Cetatea Tg. Neamt (4-6), Marian Pana i-a anuntat pe conationalii lui Ronaldinho ca sunt liberi sa-si încerce norocul la alte echipe.  

De aceeasi soarta au avut parte si cei doi fotbalisti de peste Prut, Denis Galiarski si Vasile Tugutki. „Dupa meciul cu Cetatea Tg. Neamt i-am trimis pe toti acasa. Ramâne ca în cel mai scurt timp sa ma decid si asupra pastrarii în lot a lui Filip si Irinel Ionescu. Ori aducem 5-6 jucatori valorosi care sa se poata ridica la nivelul lotului, ori ramânem cu 14-15 fotbalisti la echipa si în sezonul viitor ne luptam pentru evitarea retrogradarii, daca asta se doreste la Suceava”, a declarat  Marian Pana.  

Dupa ce a disputat doua meciuri amicale în compania unor grupari din Liga a III-a, echipa locala de fotbal va juca miercuri o noua partida de verificare. De aceasta data, Nicolau&Co vor înfrunta pe Ceahlaul Piatra Neamt, colega de serie a sucevenilor, echipa retrogradata din Liga I la finalul sezonului trecut.

Marian Pana si-a exprimat dorinta de a disputa meciuri de pregatire cu adversari mai valorosi pentru a putea vedea exact nivelul la care se afla Cetatea Suceava. 


Intră acum și în grupul de