FC Cetatea > Cetatea Targu Neamt si-a confirmat statutul de „piaza rea” in meciul cu Cetatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Cetatea Târgu Neamt – Cetatea Suceava 6 – 4 (2 – 1)

Dupa victoria repurtata în fata celor de la Rapid CFR, elevii lui Marian Pana s-au deplasat la Târgu Neamt, pentru o partida de verificare în compania formatiei din localitate.

Desi întâlnirea se anunta una cu caracter amical, gazdele si-au confirmat statutul de „piaza rea” si, dupa înfrângerea administrata în returul sezonului trecut, au reusit sa obtina sâmbata o noua victorie spectaculoasa în fata sucevenilor, scor 6-4.  

„Galben-albastrii” au început mai bine meciul, reusind sa deschida scorul printr-un autogol al nemtenilor, provocat de o centrare în fata portii trimisa de Ungureanu. Gazdele aveau sa întoarca însa scorul pâna la pauza, astfel încât la finalul primei reprize Cetatea Târgu Neamt conducea cu 2-1. Sarabanda golurilor din actul secund a fost deschisa tot de formatia nemteana, replica trupei pregatite de Marian Pana venind din partea lui Colban, care a redus din diferenta cu un lob din marginea careului. Alternanta reusitelor s-a mentinut pâna spre sfârsitul jocului, când Streinu a restabilit egalitatea la 4 cu o frumoasa lovitura de cap, dupa ce, în prealabil, Homneac a finalizat cu gol o actiune personala.

Ultimele cinci minute aveau sa aduca însa alte doua goluri în poarta nefericitului Viorel Gheorghe si gazdele fixeaza tabela la un neverosimil scor de 6-4.

Antrenorul Marian Pana a rulat pe parcursul partidei întreg lotul de jucatori avut la dispozitie.

Repriza I: Rohetki – Tiago, Tugutki, Filip – Ionescu, Renato, Celpan, Ungureanu – Galiarski, Negru, Gurita.

Repriza a II-a: Gheorghe – Zaharie, Breniuc, Streinu, Leuciuc – Stanescu, Onciu, Ailenei, Moldovan – Homneac, Colban. Au mai intrat Jalba si Lupu. 


Intră acum și în grupul de