Doi adolescenți din Marginea și Udești s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști la volanul unor mașini


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți în vârstă de 17 ani, din Marginea și Udești, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști la volanul unor mașini.

Potrivit IPJ Suceava, marți seara, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești a oprit regulamentar pentru control, pe raza comunei Bosanci, autoturismul condus de un tânăr de 17 ani, din comuna Udești.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, însă tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, miercuri, în jurul orei 01.35, un alt tânăr de 17 ani, din comuna Marginea, care nu posedă permis de conducere, a fost depistat de polițiștii din Rădăuți, pe str. Ștefan cel Mare. Pe locul din dreapta față se afla sora acestuia, de 15 ani, din aceeași localitate.

„Din verificările efectuate s-a mai stabilit faptul că autoturismul condus este proprietatea tatălui său, însă acesta este plecat din ţară și nu știa faptul că fiul său a sustras autoturismul de la domiciliu și l-a condus pe drumurile publice”, a precizat Poliția Suceava.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de