Lucrările de construcţie a Centrului de Radioterapie din Suceava, ce va fi realizat în parteneriat public-privat, vor începe săptămâna viitoare


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, joi, că lucrările de construcţie la Centrul de Radioterapie, ce va fi realizat în parteneriat public-privat, vor începe în cursul săptămânii viitoare.

Flutur a declarat într-o conferinţă de presă organizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava că s-a finalizat individualizarea racordurilor la utilităţi, respectiv la apă, canal şi gaze, iar lucrările efective vor începe săptămâna viitoare.

El a spus că Centrul de Radioterapie Suceava va fi dotat cu un accelerator nuclear special, cu computere tomografe, dar şi cu altă aparatură medicală performantă necesară tratamentului pacienţilor oncologici la care este recomandată radioterapia.

La rândul său, managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că a solicitat Primăriei Suceava transferul unei suprafeţe de 50 de metri pătraţi, din zona fostei staţii de autobuz, în administrarea spitalului pentru a se putea asigura accesul la Centrul de Radioterapie Suceava.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de