Fotbal : Rapid l-a achizitionat pe Urko Pardo, fostul junior al Barcelonei


Intră acum și în grupul de

Zilele lui Dani Coman în Giulesti sunt numarate. Dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca întelegerea cu gruparea alb-visinie, goalkeeperul va parasi Rapidul. Giulestenii au mutat deja, achizitionând un alt portar, crescut la scoala de fotbal a Barcelonei.

Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, sustine ca Urko Pardo, de la Iraklis Salonic, va veni în România pentru a semna un contract pe trei ani, dupa care joi va pleca în cantonamentul giulestenilor din Elvetia. „Ne-am înteles si cu Iraklis si cu Pardo. Va veni azi în România, va semna un contract pe trei ani, iar mâine va pleca în cantonamentul din Elvetia. Vom plati în schimbul lui 1,5 milioane de euro. Nu mi se pare o suma exagerata pentru un portar, deoarece Pardo este foarte valoros”, a spus Taher.

Actionarul majoritar al giulestenilor a precizat ca l-a adus pe Pardo din doua motive: „Am vrut sa ne asiguram viitorul în cazul în care Coman refuza prelungirea contractului, dar si pentru a avea doi portari valorosi. Coman si Pardo sunt la fel de buni”.

În vârsta de 25 de ani, Urko Rafael Pardo este un fotbalist originar din Belgia, cu dubla nationalitate, belgiana si spaniola, iar junioratul si l-a facut la Anderlecht si FC Barcelona. În aceasta vara, Pardo a mai fost pe lista de achizitii a celor de la Deportivo la Coruna si Standard Liege.


Intră acum și în grupul de