Fotbal, Liga 1 :”Turnat” de jucatorii dati afara: Peseiro este marioneta lui Taher!


Intră acum și în grupul de

Se pare ca revolutia anuntata de noul actionar al Rapidului s-a transformat într-un razboi de gherila. Asta dupa ce jucatorii renegati de conducerea giulesteana au început sa vorbeasca despre modul în care Taher îl manipuleaza pe tehnicianul Jose Peseiro.

Totul a început atunci când Ladislau Boloni a refuzat banca tehnica din Grant, preferând sa semneze un contract cu Standard Liege. Actionarul majoritar din Giulesti a profitat din plin de ocazie, mentionând ca a fost victima jocului murdar facut de fostul selectioner al României. Si situatia a fost salvata imediat, prin instalarea lui Jose Peseiro ca antrenor al Rapidului.

Chiar daca noul tehnician nu are o experienta foarte mare, numele sau i-a convins pe toti cei prezenti la prima conferinta de presa. Peseiro a declarat ca nu va renunta la niciun fotbalist din lot, pentru ca ei sunt „cei mai buni”. Asta pâna la plecarea în cantonamentul din Elvetia, dupa ce a lasat acasa sapte dintre jucatorii de baza. Cum era de asteptat, reactiile nu au întârziat sa apara. „Initial s-a afisat în vestiar o lista cu jucatorii care vor merge în cantonamentul din Elvetia. Eu si cu Emil Dica ne regaseam printre ei. Antrenorul a fost apoi chemat de conducere si, dupa ce au facut o sedinta, au pus o noua lista, de data aceasta cu jucatorii care ramân acasa, printre care eram si noi! Cred ca Peseiro a vrut sa ne ia în Elvetia, dar conducerea i-a impus sa ne lase acasa deoarece nu am vrut sa ne prelungim contractele”, a declarat Lucian Burdujan.

Si se pare ca antrenorul nu are nimic de comentat în fata conducerii din Grant. Mai mult, Peseiro a spus la plecarea în cantonament ca principalul motiv pentru care i-a lasat acasa pe cei sapte fotbalisti este ca vrea sa întinereasca lotul. Si de data aceasta, jucatorii au raspuns destul de dur, precizând ca noul tehnician nici nu are curajul sa vorbeasca fata în fata cu ei, preferând sa îsi duca pâna la capat rolul de marioneta a lui Taher. „Ni s-a comunicat ca ramânem acasa printr-o lista prinsa în perete! Era normal sa ni se spuna în fata, sa lamurim si noi situatia. Eu, unul, sunt foarte confuz. Domnul Peseiro nu are obiceiul de a vorbi cu un jucator între patru ochi. Nu am vazut sa faca asta de când a venit la echipa”, a declarat Emil Dica.

Jucatorii îl regreta si mai mult acum pe Razvan Lucescu, care avea obiceiul de a vorbi în parte cu fiecare dintre elevii sai. Însa noul tehnician va efectua cu siguranta mai multe schimbari în lotul giulestean, tinând cont de faptul ca transferurile din strainatate sunt la moda în Liga I. Si mai ales daca „ordinele” vin de sus…


Intră acum și în grupul de