FC Cetatea : Cotolan si Pavel au ajuns pe Areni


Intră acum și în grupul de

Mult anuntata colaborare dintre Cetatea si FC Vaslui începe sa prinda contur. Dupa împrumutul portarului Mihai Luca, ajuns pe Areni chiar din prima zi a pregatirilor, în cursul zilei de miercuri, în curtea gruparii sucevene si-au facut prezenta alti doi jucatori vasluieni: Bogdan Cotolan si Ionut Pavel.

Sosirea fotbalistilor la Cetatea l-a luat oarecum prin surprindere pe antrenorul Marian Pana, care s-a aratat însa multumit de miscarile de trupe existente pe Areni. „Este bine ca înca ne mai vin jucatori în situatia în care suntem. Sper ca cei doi sa între cât mai repede în atmosfera lotului. Deocamdata i-am trimis sa se cazeze în cantonamentul echipei, urmând ca mâine (n.r. joi) sa participe la prima sedinta de pregatire”, a declarat tehnicianul Cetatii.

În vârsta de 27 de ani, Bogdan Cotolan a fost dorit de formatia suceveana înca din pauza competitionala din iarna, dar jucatorul a preferat sa dea curs atunci unei oferte de la CSM Focsani. „Cotolan este singurul jucator pentru care pot garanta deoarece în cunosc destul de bine. Pe parcursul urmatoarelor amicale sper sa ma lamuresc si asupra potentialului lui Pavel”, a precizat Marian Pana.

Mijlocasul Bogdan Cotolan a mai evoluat de-a lungul carierei la gruparile Gloria Buzau, CFR Cluj si FC Vaslui, el fiind curtat în ultimele zile si de CSM Ploiesti, una dintre viitoarele colege de serie ale Cetatii. Mai mult, în schimbul lui Cotolan, Adrian Porumboiu le-a cerut prahovenilor 150.000 de euro.
Ionut Pavel, celalalt jucator cedat de Adrian Porumboiu pe Areni, are doar 21 de ani si a jucat pâna în acest moment ca mijlocas în tricoul formatiilor FC Ghimbav, FC Vaslui si CSM Focsani. 
 
 


Intră acum și în grupul de