Dosar penal pentru un puști din satul Gulia care a furat mașina neînmatriculată a tatălui său şi a condus-o până la un magazin


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani, din satul Gulia, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Dolhasca la volanul mașinii tatălui său.

Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orelor 17.40, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca a oprit pentru control pe un drum sătesc din satul Gulia, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un minor de 17 ani din localitate.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 22.09.2016.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că minorul a sustras cheile autoturismului aparținând tatălui său și l-a condus până la un magazin din apropiere, iar la revenirea la domiciliu a fost depistat de poliție”, a precizat sursa citată.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea  unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de