Fotbal : Campionii europeni nu s-au oprit nici acum din petrecut!


Intră acum și în grupul de

Euro 2008 a fost un turneu reusit din toate punctele de vedere. Cele 16 reprezentative care au facut deplasarea în Austria si Elvetia au dat o noua fata fotbalului de pe Batrânul Continent, într-o competitie în care cuvântul „spectacol” s-a auzit cel mai des. Iar spaniolii au fost principalii vinovati pentru festivalul de goluri, fiind totdata si cei mai câstigati participanti de la Campionatul European. Asta pentru ca au dus aurul acasa, dupa o „seceta” de 44 de ani.
Cum era de asteptat, elevii lui Aragones au dat o petrecere de pomina în cinstea cuceririi marelui trofeu. Ibericii au luat cu asalt cluburile de noapte, driblând cu cea mai mare usurinta sticlele cu bauturi bahice si facând un marcaj strâns la domnisoarele superbe din locatiile respective. Însa, de la marele succes al Spaniei la Euro 2008 a trecut nu mai putin de o saptamâna. Dar tinerii-minune care au atins gloria suprema au de gând sa continue petrecerea, dupa cum informeaza The Spoiler.

Asta în ciuda celorlalti colegi, care s-au întos deja la echipele de club. Petrecaretii-sefi sunt cei mai buni jucatori din lotul Spaniei, printre care Fernando Torres, David Silva si Cesc Fabregas. „Baietii veseli” parca au uitat de lume, preferând sa îsi petreaca toata ziua în cele mai luxoase cluburi din Madrid. Iar ca sa fie siguri ca niciun fan nu îi va trece cu vederea, cei trei amatori de distractii nocturne au hotarât sa petreaca în echipamentul de joc al nationalei Spaniei…


Intră acum și în grupul de