Fotbal : Cristi Chivu si Adelina Elisei, nunta cu fast la Palatul Stirbei


Intră acum și în grupul de

Nunta Anului în România s-a ridicat cu siguranta la asteptarile celor peste 500 de invitati care au participat la evenimentul de la Palatul Stirbei. În cursul zilei de duminica, Cristi Chivu si Adelina Elisei si-au învins emotiile, cei doi unindu-si destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, fiind cununati de acelasi preot care a botezat-o pe mireasa în urma cu 25 de ani.
Cu toate ca mirii abia asteptau sa faca marele pas, nunta nu a fost lipsita de peripetii. Si asta pentru ca „jumatatea” lui Cristi Chivu a avut unele probleme cu rochia de mireasa, care s-a dovedit a fi neîncapatoare pentru sarcina Adelinei. Însa mirii au lasat în spate toate emotiile si au spus un „Da!” raspicat în fata lui Dumnezeu. Petrecerea a fost una de pomina, iar capitanul echipei nationale de fotbal si-a dovedit talentul muzical, într-un minirecital.

La fericitul eveniment au luat parte multe personalitati marcante ale sportului rege din România, printre care Gica Hagi, Gica Popescu, Bogdan Lobont si Cosmin Contra, iar Victor si Manuela Becali au fost nasii cuplului.
„Ce-a fost mai greu a trecut! Nu cred ca viata noastra se va schimba de acum înainte. Vom pleca luni în Grecia, am vrut sa fim aproape de casa. Sunt un sot responsabil, cu umarul operat, si trebuie sa am grija de sotia mea care e însarcinata. Cadou de nunta? Ne-am facut cadoul reciproc, îl poarta Adelina. Aveti în fata trei persoane, noi doi si un bebe care e pe drum”, a declarat Cristi Chivu pentru Gazeta Sporturilor, imediat dupa ce a semnat cel mai important „contract” din viata sa.


Intră acum și în grupul de