Fotbal : Fanii lui Newcastle sunt furiosi pentru ca Bin Laden vrea sa le cumpere clubul!


Intră acum și în grupul de

Suporterii britanici sunt renumiti în lumea întreaga, mai ales prin modul în care îsi exprima frustrarile legate de echipa favorita. Chiar daca sunt lipsiti de confruntarile cu rivalii de moarte, fanii englezi traiesc la intensitate maxima perioada de transferuri, atunci când asteapta cu sufletul la gura noi achizitii, care sa poarte echipa catre succes în Premier League si în competitiile europene. Iar dragostea fata de club se vede cel mai bine atunci când apar zvonuri. Zvonuri legate de venirea unui alt patron, miscari total neagreate de niciunul dintre „conservatorii” englezi.
În ultimii ani, foarte multi dintre granzii britanici au fost preluati de investitori straini. Chelsea si Manchester United sunt cele mai elocvente exemple. Newcastle este si ea la un pas de a-si schimba patronul, însa ultima veste i-a înnebunit de tot pe fanii „cotofenelor”.

Mai precis, familia celui mai cautat om de pe planeta a depus o oferta de 300 de milioane de lire sterline, pentru a deveni proprietara clubului de pe Saint James Park. Reprezentantii familiei Bin Laden s-au întâlint deja cu oficialii celor de la Newcastle pentru a demera negocierile, iar la suma aruncata în joc se mai adauga si alte fonduri cu destinate speciala, cum ar fi unele lucrari de modernizare a stadionului.

Fanii echipei au rabufnit si s-au declarat socati de atitudinea actualului patron, pe care nu-l intereseaza cine va veni în locul sau, fiind mai degraba interesat de un profit urias. „E absolut incredibil, e cea mai proasta gluma pe care ar putea sa ne-o faca cineva vreodata. Însa Mike Ashley are putere totala de decizie, el va lua hotarârea finala. Oare este pregatit sa vânda clubul familiei unui terorist? Acum câteva zile a venit în barurile de lânga stadion si a cumparat bautura pentru toti fanii prezenti acolo. Dar acum nu e interesat decât de bani. Cine da mai mult, pune mâna pe club”, au declarat fanii clubului Newcastle, în frunte cu seful galeriei, pentru cotidianul britanic The Sun. Iar cel mai fericit de o eventuala tranzactie va fi cu siguranta patronul Mike Ashley, care a cumparat anul trecut echipa de la Freddy Shepherd cu „doar” 137 de milioane de lire sterline…


Intră acum și în grupul de