Tânăr de 18 ani prins cu un cuțit asupra sa la o discotecă din comuna Bogdănești


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, din comuna Bogdănești, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști la o discotecă din localitate având asupra sa un cuțit.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au desfăşurat două razii, în municipiul Fălticeni şi zona arondată, dar şi pe raza Secţiei de poliţie Rurală Adâncata, la care au participat peste 50 de poliţişti.

„Acţiunile au fost concentrate în noaptea de 2 spre 3 septembrie 2017, fiind desfăşurate în special în zona discotecilor şi unităţilor de alimentaţie publică pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă, dar şi pe drumurile publice care duc spre aceste unităţi, pentru identificarea celor care încalcă legislaţia rutieră”, a informat IPJ Suceava.

Sursa citată a menționat că în urma organizării acţiunilor nu au fost înregistrate agresiuni, fapte cu violenţă, acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, furturi, tâlhării sau evenimente rutiere. În schimb au fost depistaţi la timp, înainte de producerea unor tragedii şoferi băuţi dar şi persoane care aveau asupra lor obiecte ascuţit-înţepătoare.

Astfel, cu ocazia controlului efectuat la o discotecă din comuna Bogdănești, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, care avea asupra sa un cuțit.

Polițiștii i-au întocmit tânărului un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase, ce va fi soluționat procedural.

În urma acțiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Fălticeni și de la secțiile de poliție rurală din arondare au constatat patru infracţiuni şi au prins patru infractori. De asemenea, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  6.350 lei, și au fost reţinute patru permise de conducere.

„În cadrul raziei au fost legitimate 131 de persoane şi au fost controlate 47 de vehicule”, au precizat polițiștii suceveni.

Totodată, polițiștii din Adâncata au organizat o acțiune pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică, prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în zona barurilor și discotecilor, fiind executate cinci controale la astfel de unităţi.

Polițiștii au constatat două infracţiuni şi au prins doi infractori, fiind aplicate șase sancţiuni contravenţionale în valoare de  3.270 lei.

De asemenea, în cadrul raziei a fost reţinut un permis de conducere şi au fost ridicate două certificate înmatriculare şi un set de plăcuțe de înmatriculare.

 


Intră acum și în grupul de