Pompierii suceveni au intervenit duminică seara pentru îndepărtarea a 27 de arbori căzuți pe carosabil și peste fire de electricitate, la Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

În urma fenomenelor meteo periculoase din județul Suceava, de duminică seara, mai mulți copaci au fost doborâți, pompierii intervenind pentru îndepărtarea a 27 de arbori căzuți la Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Poiana Stampei.

 

„În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase din cursul zilei de duminică, pompierii militari suceveni au intervenit, începând cu ora 18, pentru defrişarea unor arbori căzuţi pe carosabil şi peste firele unor reţele de curent electric, în municipiul Câmpulung Moldovenesc (pe strada Şandru, 6 arbori), în municipiul Vatra Dornei (strada Căprioara, 20 de arbori) şi în comuna Poiana Stampei (un arbore)”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Precizăm că județul Suceava s-a aflat de duminică după-amiază de la ora 15 și până luni la ora 3 sub cod galben de ploi abundente.


Intră acum și în grupul de