Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reținut după ce, băut fiind, a lovit cu mașina o căruță, rănind pe căruțaș și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost reținut și introdus în arestul Poliției Județene Suceava după ce a condus, băut,  un autoturism a lovit o căruță rănind pe căruțaș și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni în jurul orei  14:40, pe strada Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 38 ani, care conducea autoturismul proprietate marca Opel Vectra, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 66 ani, din comuna Putna.

În urma impactului căruțașul a fost rănit ușor, iar după producerea accidentului șoferul a părăsit locul faptei la volanul autoturismului, fiind identificat ulterior.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de șofer a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de