Coliziune între o căruță și un autoturism, la Mitocu Dragomirnei. Căruțașul a ajuns la spital, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Un cărutaș băut a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident produs în localitatea suceveană Mitocu Dragomirnei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orelor 17.20, în timp ce conducea atelajul hipo pe strada Anastasie Crimca din comuna Mitocu Dragomirnei, un localnic de 50 de ani, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care staţiona pe partea dreaptă a carosabilului, fără să se asigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, conducătorul atelajului hipo s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni ușoare. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul atelajului hipo, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de