Pieton accidentat de o mașină în parcarea Pieței Centrale din Suceava. Șoferul a părăsit locul accidentului dar a fost găsit la domiciliul său, în Șcheia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Șcheia, s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un pieton în timp ce conducea mașina în parcarea din zona Pieței Centrale a municipiului Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 11, polițiștii suceveni au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din localitate, despre faptul că a fost acroșat de un autoturism, iar șoferul a părăsit locul faptei.

Sursa citată a mai arătat că polițiștii au reușit identificarea șoferului, la domiciliul său din comuna Șcheia.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul în parcarea amenajată din zona Pieței Centrale a municipiului Suceava, conducătorul auto de 64 de ani din comuna Șcheia l-a acroșat cu roata pe bărbatul de 42 de ani ce se afla în parcare calitate de pieton, după care, a oprit și a discutat cu acesta, dar a plecat fără încuviințarea poliției, deși victima și un alt martor i-au cerut expres să rămână la fața locului”, a precizat IPJ Suceava.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de