Patru persoane care vindeau ilegal ciuperci pe marginea DN 17, între Păltinoasa și Pojorâta, amendate de polițiști. Aproape 35 kg de ciuperci au fost confiscate


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost amendate de polițiștii suceveni, după ce au fost depistate comercializând ciuperci pe marginea DN 17, fără a deține documente de proveniență pentru marfa expusă.

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava au organizat  marți o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale din domeniul achiziției și comercializării produselor nelemnoase și a fructelor de pădure pe DN 17, între localitățile Păltinoasa-Pojorâta.

Astfel, au fost identificate patru persoane care efectuau acte de comerț cu ciuperci, fără a deține documente de proveniență pentru marfa expusă.

”Ca urmare, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale la Legea nr.12/1990, în valoare de 5.000 lei şi a fost confiscată cantitatea de 34,40 kg produse (ciuperci) ce a fost predată Centrului de Fructe din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta”, informează Poliția Județeană Suceava.

 


Intră acum și în grupul de