Adolescent din Pătrăuți, fără permis, depistat de polițiști conducând mașina fratelui său, pe strada Traian Vuia din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Pătrăuți, care a sustras mașina fratelui său pentru a se plimba, a fost depistat de polițiști în trafic, pe strada Traian Vuia din Suceava.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 19.15, în timp ce acționa pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, o patrulă mixtă poliție-poliție locală a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 16 ani, din comuna Pătrăuţi.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că adolescentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul ce aparține fratelui acestuia, plecat la muncă în străinătate, a fost sustras de acesta și condus de drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, adolescentul de 16 ani fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,furt în scop de folosinţă”, ce va fi soluționat procedural”, informează sursa citată.


Intră acum și în grupul de