De ce anume se tem barbatii


Intră acum și în grupul de

Intrevad alta oportunitate
O promovare poate însemna o groaza de ore de munca în plus, la fel si un curs de specializare. În loc sa gaseasca o cale de mijloc între viata personala si cea profesionala, barbatii tind sa dea prioritate carierei, considerând ca o relatie solida poate face fata unei astfel de perioade. Daca apare vreo oportunitate de acest fel, s-ar putea sa ai de lucru cu el.

Nu te impotrivesti niciodata
Desigur, barbatilor nu le place sa se certe, însa e si mai rau daca niciodata nu reactionezi negativ atunci cand îi sare tandara. Îsi va face griji deoarece se gândeste ca: a) sigur o sa izbucnesti mai târziu; b) n-ai personalitate sau c) nu tii la el si, ca atare, nu consideri ca merita efortul. Toate astea îl pot determina sa reevalueze relatia voastra.

Panica pura
Multi barbati au impresia ca, daca se implica serios într-o relatie, trebuie sa renunte automat la ceva: seara de biliard, prieteni etc. Când realizeaza ca a început sa se îndragosteasca, un tip se poate teme de eventualele compromisuri si astfel sa faca un pas înapoi. Trebuie sa-i dai de înteles ca nu e cazul sa renunte la nimic, doar ca va trebui sa se organizeze în asa fel încât sa nu te neglijeze. Astfel, va scapa de temeri si va face câtiva pasi înainte.

Iata si câteva pareri de-ale barbatilor despre diverse aspecte ale vietii de cuplu care nu-i prea încânta:

„Ma scoate din sarite daca o tipa ma taraste la o nunta in primele saptamani de relatie. Parca ar spune: <Uite, asa te vreau!>.” – Catalin (26 ani)

„Cand se apuca sa-mi povesteasca despre iubitul prietenei ei, cat e el de atent si dragut cu ea… Imi vine sa ma urc pe pereti!” – Andrei (27 ani)

„Ma enerveaza ca prietena mea ma suna de zeci de ori pe zi sa vada ce fac, motivand ca e normal sa stim unul despre altul.” – Mircea (24 ani)

„In general, ma feresc de tipele care, la prima intalnire, aduc vorba despre incredere, sinceritate, responsabilitate in cuplu.” – Ionut (30 ani)

„Prietena mea imi tot arata copii mici pe strada si-mi tot spune ca noi doi am face un exemplar pe cinste.” – Traian (28 ani)


Intră acum și în grupul de