Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur și primarul Sucevei, Ion Lungu, alături de transportatori suceveni, dar și automobiliști sau motocicliști,la mitingul pentru autostrada Moldova-Ardeal


Intră acum și în grupul de

Numeroși suceveni, de la transportatori sosiți cu TIR-uri, la motocicliști au participat, sâmbătă, la mitingul organizat în Tg Neamț pentru susținerea realizării cu prioritate a autostrăzii A 8 care să lege Moldova de Ardeal.

La această acțiune au participat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și primarul Sucevei, Ion Lungu.

Flutur a transmis că Moldova trebuie să conteze în deciziile Guvernului și nu poate fi ignorată.

„Sunt solidar. Aici nu sunt politician ci un cetățean care vrea autostradă cu vestul. Vreau ca și Bucovina, la o sută de ani de când s-a unit cu România, să faceți autostradă cu vestul”, a spus Flutur.

Acum se face pentru autostrada est-vest și cred că trebuie și pentru drumul expres nord-sud.

„Noua realitate internațională ne arată că nu mai facem față”, a spus Flutur.

Primarul Ion Lungu a spus că a participat la mitingul organizat pentru susținerea realizării autostrăzii A8, Ungheni-Iași -Târgu Mureș pentru că sucevenii doresc să fie construită această autostradă fără de care orașul va fi condamnat la subdezvoltare.

„Nu vrem să stăm cu mâna întinsă la guvern, vrem să ne creștem veniturile proprii, iar pentru aceasta este necesară dezvoltarea economică a orașului, crearea de noi locuri de munca, realizarea de investitii mari în oraș. Fără o infrastructură adecvată aceste lucruri nu se vor întâmpla”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de