Patru persoane ranite dupa ce s-au izbit cu masina de un copac


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în localitatea Ostra. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava împreuna cu Serviciul de ambulanta Gura Humorului si politia comunei Ostra a intervenit marti, ora 21: 22, cu un echipaj de descarcerare, 1 echipaj SIAMUD si 2 ambulante pentru salvarea a 4 persoane implicate într-un accident rutier în localitatea Ostra, pe DJ 177A.

La sosirea echipajelor s-a gasit un autoturism Skoda Fabia ce a parasit partea carosabila si a lovit un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului au rezultat 4 persoane vatamate, carora li s-a acordat primul ajutor medical. Una dintre acestea a fost preluata de catre echipajul SIAMUD, iar celelalte de catre ambulante.

Totodata, s-au luat masuri de protectie – s-au scos bornele de alimentare cu energie electrica si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil din rezervor.

Interventia a fost încheiata la orele 22.50.

Victimele accidentului sunt Georgel G. de 35 ani; Gabriela G. de 35 ani; Ionel S. de 38 ani si Anca S. de 38 ani, acestea fiind transportate la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii amanuntite.


Intră acum și în grupul de