Naivitate si talharie la drumul mare


Intră acum și în grupul de

O familie din Radauti a fost victima unei înselaciuni. Potrivit IPJ Suceava, marti, în jurul orelor 16.00, în timp ce L. Iosif de 84 ani din municipiul Radauti se deplasa spre domiciliu, a fost acostat de doua persoane necunoscute, respectiv un barbat si o femeie ce se deplasau cu un autoturism asemanator marcii Dacia cu numere de înmatriculare straine. Acestia, sub pretextul ca au o persoana internata în spital, i-au solicitat sa le gazduiasca doua bagaje pâna în ziua urmatoare.

Întrucât partea vatamata a fost de acord, i-a condus la domiciliul sau, unde acestia i-au solicitat sa le schimbe 200 USD în lei, lucru pe care l-a facut. În acest timp, femeia a purtat o convorbire telefonica în prezenta victimei, din care a rezultat ca persoana internata în spital trebuie operata si plângând, l-a rugat pe batrân sa-i mai dea o suma de bani. Partea vatamata le-a dat necunoscutilor suma de 4.400 lei si 350 Euro, iar acestia au lasat în gaj o borseta în care au spus ca au valuta si pe care femeia a asigurat-o cu un lacat, urmând sa o ridice când se vor întoarce si vor achita datoria.

Necunoscutii au plecat luând de la victima si cei 200 USD, spunând ca merg la masina dupa bagajele ce urmau sa fie gazduite conform întelegerii, însa nu au mai revenit. Dându-si seama ca a fost înselat, numitul L. Iosif a verificat borseta, constatând ca în interior se afla un pachet de servetele si un sapun.

S-au dispus masuri specifice pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului. 


Intră acum și în grupul de